film tips

tipsar om filmen LOL som jag nyss kollat klart på, den är riktigt bra.

Läs & Gilla

God morgon

jag är redan vaken jag vet inte vrf kunde inte somna om, ingen aning vad vi ska hitta på idag kanske gö naglar annars ska jag fortsätta och måla som jag gjorde igår om vädret vill problemet är att jag klämde min tå igår så och sjukt ont...
bild från hälla-träffen                                                                
glöm inte nagelbloggen:
http://nailsbyemelieresander.blogg.se/

tummen upp

ska äta nu sen så blir det och måla och klippa häckar nice första gången jag ska få slita under detta sommarlov.
 
 

Lenas naglar

glöm inte nagelbloggen:
http://nailsbyemelieresander.blogg.se/

Solig dag

Idag så har jag fixat Lenas naglar, Caseys killes mammas naglar. blev riktigt nöjd. Sen har jag varit ute i solen juste kl 9.15 tog jag andra sprutan för livmoderhalscanser.
Glöm inte nagelbloggen:
http://nailsbyemelieresander.blogg.se/
 

nagelblogg

har startat en nagelblogg som heter http://nailsbyemelieresander.blogg.se/ där kommer jag lägga upp nagelbilder men det kommer jag ju här med. ska ut i solen igen :)

matildas naglar

bra dag

rubriken säger allt, idag har varit en riktigt mysig dag. först var vi iväg och handla mat sen kom lena och matilda hem till oss var riktigt länge sen kanske 7 år sen vi träffades. vi satt och prata ett tag eftersom vi hade mkt och prata om sen åt vi gick ut och gick eftersom dem har bodde på denna gård förut. jag fixade även matildas naglar med svart glitter (kommer upp bild). och åkte runt i staden västerås ett tag. dem åker för kanske 30 minuter sen. vi ska ba ta det lungt nu.

god morgon

nu är man vaken blir in i duschen börja fixa sig sedan vidare till ica för att köpa grönsaker till tacosen och sånt. vi får ju främande idag av ett par gamla vänner vi inte träffat på gud vet när. ska bli mysigt. drf bakade jag sockerkaka igår och en till paj. juste igår piss regnade det här i västerås.

fredagens outfit

bakar

igår så bakade jag blåbärspaj och chokladbollar. Pajen lyckades jag verkligen med. nu så är en socker kaka inne i ugnen :)

god morgon

mina bloggläsare :)
Nu är jag redan vaken fast jag gick och la mig 4 i morse som sagt. mammas vänner var har och vi grilla och sånt. idag så ska vi städa  igen, för i morgon får vi främande igen. och sen så ska iallafall jag lligga ute i solen och pressa eftersom det är kanon väder sitter ute just nu med datorn.

dålig bloggning

idag har jag haft fullt upp. som sagt igår var vi t erikslund sen på kvällen gjorde jag klart mammas nagar. idag har jag städat och legat ute i solen riktigt nice. mormor och morfar var också hit ett tag har nyss duschat ska börja fixa mig för ikväll får vi främande och vi ska grilla och ba ha lite myspys. i morgon så ska vi sätta upp saker på väggarna.

god morgon

igår så åkte jag ju hem och när jag kom hem så blev det sola hela dagen sen kollade jag och mamma på film. nu fixar jag mig för vi ska t erikslund och gö lite ärenden osv. vi får se om jag bloggar mer sen beror på om jag orkar sitta vid datorn.

film dag

vädret är inte bra här i västerås ba blåser och blåser och grått på himlen. så för mig har det blivit en film dag. dennis slutar snart så då kommer han väl hem sen får vi se om jag stannar kvar eller åker hem och sover hemma. har ingen aning hur det blir men det visar sig. har inget intresant och skriva eftersom jag ba ser på film.

hemma igen

åkte till hedlandet med mamma mormor och morfar sen åkte vi t strängnäs sedan till tuna park. aja ska ba ta det lungt nu är trött och vill sooooooova.

god morgon

nu tänker ni är hon redan vaken?
Ja det är jag, vaknade vid 8 tiden in i duschen ska börja fixa mig för ska iväg med mamma, mormor och morfar till hedlandet eftersom det inte är bra väder i västerås alls.

jippi

rubriken säger allt vi har fått min dator och vilja sammarbeta med mig igen. gissa om jag är sjukt glad. aja vi har typ inte gjort någonting idag eller jo köpt godis och ba tagit det lungt. vi ska fortsätta ta det lungt är sjukt trött efter igår.

bloggat så sjukt dåligt

begrund av att min dator inte vill sammarbeta med mig. och igår var vi på hälla träffen och självklart glömer jag kamran så duktig som jag är 10 poäng till mig, men dennis tog några bilder med telefonen och andreas tog massa bilder med kamran och när dem kommer upp på datan eller facebook så ska jag ta några till bloggen. Iallafall idag ska vi gö så datan vill sammarbeta med mig och ba ta det lungt helt slut efter igår.
Juste det var en till krock igår på e18 vid hälla.

oj

bloggade inget igår för hade fullt upp sen råkade jag fixa virus på datan igen så får inte sitta vid den men det ska bort idag. nu sitter jag vid min lilla skoldator ska börja fixa mig sen så ska vi fixa min dator sen så fixa mig lite mer för ska på hälla träffen idag.

solat

har solat sen kl 12 tills nu 2 timmar bak och 2 timmar fram ungefär. nu väntar jag på dennis när han kommer hem blir det ett bad eftersom man har legat i solen. vi ska gö mat och ba ta det lungt ikväll.

*

Kik: emelieresander                        Instagram: emelieresander

sista inlägget

har nyss gjort en nagel på mamma. blev nöjd. ska ba ta det lungt nu sen sova.

casey´s naglar

chillar

rubriken säger allting. sitter i soffan och tare lungt har gjort caseys naglar och suttit i solen och solat ett tag riktigt skönt nu ska jag ta det lungt ska nog gö en av mammas naglar för att hon ska få prova på.
även städat upp rummet lite.

god morgon

idag flög jag upp ur sängen fick sms av casey så flög upp sen så börja städa undan allt på mitt golv. nu sitter jag i vardagsrummet bäst täckning här med mitt internet. ska äta frukost och sånt sen kommer casey för ska gö hennes naglar.
bild lånad från google

hemma

har varit ute på hälla sen hos mormor och morfar och sovit för har haft migrän. iallafall mormor fick sina presenter och jag fick 2 tröjor som ni ser i inlägget under. nu ska jag beställa lite nagelsaker sen kolla på tv.

fick av mormor

 

dagens outfit

Linne: nelly.com
Lång kjol: ullared

åhh vill sova

rubriken säger allt dennis råkade väcka mig kl 6 när han var och tassa omkring för han ska t jobbet. iallafall jag ska försöka sova någon timme till. därför jag bloggar så dåligt är för jag varit sjuk och ba legat hemma och inte gjort ett piss så har inte haft nått och skriva. men idag ska jag och mamma till hälla fixa present till min kära mormor för hon fyller år Grattis till henne♥
I lördags den 14/7 hade jag och dennis 13 månader.♥

god morgon

äntligen äntligen!
säger jag. har kunnat sovit i natt har ba sovit 3 timmar i två nätter inte så nice men nu är jag utvilad, och förskyldningen börjar gå mot bättrings vägen. men ska endå ba vila idag dennis är på trafik-skolan hela dagen idag nästan. ikväll ska vi hem till mig och va där. Sen här vi även bokat resan till ullared äntligen. det är enda vad jag vet vad vi ska gö.

hatar och va förskyld

rubriken säger allt måste man säga mer?
ibland mår jag bra sen mår jag dåligt aja har iallafall sovit i 2 timmar riktigt skönt. och nu ska jag fortsätta kolla på tv-serien Höök.

kvart över 4

åhhh vill sova, jag somnade kl 1 och vaknade nu usch är inte ens trött men vill ba sova orkar inte vara vaken hela tiden. aja iallafall händer inget speciellt idag ska ba följa med när dennis övningskör. jag mår lite bättre idag det känns skönt att det går mot bättrings vägen.

känner mig sjuk

rubriken säger allt ont i huvudet halsen svettas ibland och fryser ibland så min dag består av att ba ligga i sängen och kolla på film eller spela. dennis åkte iväg med pappa och ska fixa klart det sista på bilen.

god morgon

värsta natten i mitt liv har inte sovit ett skit typ kanske 4 timmar men men det får jag ta. har suttit och hållt på med mitt glitter kollat så alla burkar va stängda det var 5 av 72 burkar som var lite öppna. Men vad gör det? var ju f*n 72 glitter burkar. iallafall ska ta det lungt nu på morgonen sen så ska vi med pappa till biltema och sånt.
 
 

god morgon

är riktigt trött funderar på och somna om igen men ingen idee för då kan jag ej sova inatt. aja iallafall vad händer idag? jag har ju varit så tråkig dem senaste dagarna men går och väntar på att mamma ska få semester så vi kan hitta på nått och har ej kunnat åkt någonstans under veckan när jag varit hos pappa hans bil är sönder. så drf jag bara legat hemma och inte orkar åka och träffa någon. iallafall idag kanske jag ska träffa casey beror på vilken tid för ska kanske med till pappas jobb och fixa lite med hans bil vi får se. nej nu ska jag spela tror jag eller kolla på film det visar sig vad jag hittar på.
Långt inlägg det blev men aja sånt får ni ta.
bild sen några veckor tillbaks

det har kommit (tipparna & glittret)

rubrik?

sitter hos pappa nu ska spela lite. igår så bestämde jag min och fila bort naglarna så på en hand har jag inga naglar ganska skönt men ser förjävligt ut. aja ska fila bort den andra senare idag.
 
 

hos pappa

sitter hos pappa har varit här ett tag. ska spela sims sen läsa bloggar och ba ta det lungt det är min dag idag. har varit min dag i 3 dagar eftersom det bara regnar i västerås.

god morgon

kom hem t pappa för 30 minuter sen ska kolla film och sova en stund till är riktigt trött. iallafall vad händer idag?
inte ett skit as dåligt väder ska ju regna...

film dag

sitter och kollar på film. har kollat på alla liza marklunds filmer riktigt bra ska jag säga er. aja ska snart äta är hemma hos pappa eftersom han har semester då kan jag lika gärna sitta här och glo film som hemma hos mamma. aja iallafall ska kolla klart och äta sen tare lungt vid 4 åker jag tillbaka till mamma igen.

ojdå

gårdagens outfit

bry er inte om mitt ansikte var inte berädd.

power meet

förlåt

bloggade inte igår för att jag satt ba hemma och fixa mig sen när dennis slutade så åkte vi ner till löga var där med casey och jonas sen så t hälla sen hem. bilder kommer i morgon efter dem här 2 dagarna. 
en hemsk sak hände på hälla om vi ba hade kommit 1-2 min innan hade vi sätt allt men nu hörde vi ba smällen och en människa som ligger på vägen och mcen typ 20 meter bort.

god morgon

förlåt för dålig bloggning men hade ju virus på datorn och massa men det är borta nu igår kväll var vi ner på power meet ett tag vi ska ner idag också men nu under dagen ska jag ba ta det lungt.

god morgon

Skriver från mobil för får inte sitta vid min dator har massa virus!!! Åhh ikväll vare värsta kvällen ever va innte på gratisbio.se gick inte och logga in försökte typ 10 gånger sen kommer det upp massa rutor om att jag har fått 15 virusar sen typ äre någon som hackat sig in för de ba pluppa upp massa rutor att man skulle köpa dens virus skydd han hade ju stängt av mitt också helt jävla sjukt försökte fixa bort det men vi fastnade så ska försöka idag igen.
Därför jag skriver ut det här är för att varna er bloggläsare för den sidan!

hos dennis

kom hit för 30 minuter sen. iallafall idag har jag tränat och solat riktigt skönt och även städat mitt rum och lite i resten av lägenheten. ska ba ta det lungt ikväll eller ska träna mage och rygg. sen ba chilla.

följ mig på instagram

emelieresander
 
 

ska äta

rubriken säger allt tänkte äta nu sen så kolla lite på film skulle ju lagt mig ute i solen men nu har solen försvunnit :( iallafall ska bädda sängen städa och packa också eftersom vi åker t dennis ikväll.

gjort mina första gele-naglar idag!

rubriken säger ju allt casey kom vid 12 då så började jag fixa hennes naglar blev rätt så nöjd eftersom det var första gången iallafall vi har ba tagit det lungt åkte t öb för och köpa nagelfilar och torr shampo aja iallafall vid 6 drog hon hem sen kom dennis vi åt och har kollat på tv ska ba chilla nu.

god morgon

Om lite mer än 1 timme kommer casey hit. Jag ska gö naglar på henne ska träna lite och sånt får se hur mina första gele-naglar blir då det visar sig får väl ta kort får se hur länge det tar ska ta 1 timme och 30 min ungefär. iallafall tänkte gö mina också idag men skippar det får gö dem en annan dag inte lika panik och jag vill ju super gärna ha glitter på mina så får nog vänta tills mina naturella tippar kommer så jag kan gö glitter har ju 3-4 glitter burkar hemma ;) 

äntligen!

vaken

är klar vaken men riktigt trött vi fixade ingen bil igår blev ändrat istället kom mormor och morfar hit. idag får vi se vad jag hittar på kanske ska t stan sen när mamma slutat men vi får se vad det blir med den saken. iallafall bloggar väl mer när jag har nått vettigt och skriva.

god morgon

nu är jag vaken ska in i duschen för vi ska gö massa ärenden idag eller inte... haha men vi ska åka och fixa lite bil så vi får se när jag bloggar igen. är riktigt trött men sånt är livet.
bild från cityfestivalen i torsdags (kapten röd)
RSS 2.0