god morgon

nyss sminkat mig torkat håret och packat ihop mina saker ska fortsätta fixa mig sen kommer pappa och hämtar mig blir skola idag vi får se vad som händer i skolan men efter skolan ska jag snabbt hem packa om sen drar jag och gör naglar sen t linda och andreas så kommer nog inte blogga förens i morgon kväll när jag kommer hem

kommer bli dålig bloggning för...

åker snart

tänkte röra mig mot bussen snart och ta den t stan luncha med linda sen vidare till skolan hade sovmorgon idag för min första lektion börjar inte förens nästa vecka ska ha företagsekonomi när jag kommer t skolan och slutar typ 4 då blire hem packa ihop saker och ge dem t pappa för i morgon är hela dagen full späckad ;)

fick av skolan

hemma

kom hem från skolan för 10 min sen vi går typ till 4 varje dag as segt men men. var en helt okej dag i skolan jag och linda bestämde att vi drar till stockholm på fredag eftersom vi är lediga ska bli sjukt roligt och shoppa lite där också ;)

sista inlägget

sitter hemma hos dennis har nyss fixat en chai latte och ska dricka upp den sen lägga mig och sova är sjukt trött.

suck

alltså känner att jag verkligen inte har någonting och skriva längre. och är såååå dålig på och ta biler men ska försöka bli bättre. idag åkte jag t läkaren för mitt getingstick fick ut salva och nå tabletter sen vidare till skolan hade hår och nå om personlig miljö och försälning tror jag det var. iallafall sen ner på stan en stund sen hem snart kommer väl pappa och dennis hem då blir det äta sen så senare ska vi hem till dennis och sova där.

god morgon

har nyss sminkat mig så ska fortsätta fixa mig får se om jag får en läkartid idag också eftersom mitt getingstick har svullnat upp och börjat kliat iallafall ska till skolan idag. sen senare ikväll ska vi hem t dennis.

hemma

kom hem för 30 minuter sen från bion jag tyckte den var riktigt bra men slutet var konstigt men det kanske kommer en 3a ;) ska snart sovaeftersom skolan är i morgon.

trött

har nyss vaknat och ska äta nu sen senare vid kvart öve 6 måste vi ner på stan hämta biobiljetterna för kl 7 blire bio  snabba cash 2 :)

god morgon

oj idag sov jag länge inte så konstigt ;) som sagt vi var ju på hälla igår tog inte nå bilder eftersom vi mest ba stod vid driftingen sen så ut t hacksta var där ett tag sen vidare till centralen vi kom hem vid 3 ungefär.

hemma igen

vi drog ju t mamma och firade mig sen åkte vi t greek och småläningen var med dem vidare till centralen var där ett tag sen hem så kom nyss hem och blir sova eftersom det är hälla träff i morgon.

ska snart iväg till mamma

och fira lilla mig på 17-års dagen ;) aja var ju hemm från skolan för migränen men vid lunch kom sofie till mig och fira mig vi satt ute och ba tog det lungt när vi skulle hämta dennis körde vi hem sofie nu ska jag byta om och åka hem till mamma. 

17 år :D

Idag äre ingen vanlig dag för det är min födelsedag blir 17 år :D längtrar verkligen till 18 sen. Vad händer idag? ingen aning skippa skolan för vaknade med migrän nu börjar det blir lite bättre men ska sova lite till så jag är helt pigg när dem ska fira mig :)

hemma

sitter hemma hos mig nu har varit i skolan har fått ett nytt projekt efter skolan blev det stan leta praktikplats fick på lindex efter många hade sagt att dem inte tar emot. sen så blev det hem har nyss ätit pankakor :D

god morgon

usch skit väder idag. regn ska det ju bli men ska fixa klart mig och packa ihop mina saker eftersom vi ska hem till mig ikväll.

hemma igen

Sitter hemma hos dennis igen, helt slut efter dagen men vet inte vrf iallafall ska snart äta rester från igår kväll. drog t stan efter skolan sen så hem och gjorde naglar på caseys kompis julia. nej nu ska jag äta sen sova är såååå trött.

god morgon

håller på och fixar mig måste ba välja vilken topp jag ska ha sen drar jag mig mot skolan ingen aning när jag slutar eller nått. men iallafall vid 3 ska jag hem gö naglar sen åker jag hem till dennis igen men vilken tid det var en bra fråga det visar sig :)

hos dennis

sitter hemma hos dennis och ska plugga lite fick en uppgift i skolan som ska va klar i morgon. iallafall efter lunch drog jag hem t agnes och gjorde min tumnagel medans hon gjorde sina och sen så hem t tobbe var där ett tag sen hem packa och åka t dennis som sagt ska plugga nu sen så sova.

ska ut

jag och dennis ska ut ett tag träffa tobbe. iallafall första skoldagen idag mötte linda vid skolan sen var vi där 30 min blev en snabbis på stan också sen efter det gick jag hem åt sen gick hem till tobbe. vi tog det ba lungt när jag kom hem igen så åt jag så nu ska vi ut. är trött även fast jag ba vart i skolan 30 minuter :o

snart så

bär det av till skolan ska möta linda vid 10. usch känns inte bra och börja skolan :O

tagga då

då var sommarlovet slut då börjar skolan 10.30 idag men är redan vaken för kunde inte sova. ska hoppa in i duschen snart för tänkte låta mitt hår självtorka. efter skolan kanske jag drar t tobbe för dennis ska t trafikskolan efter jobbet.

god morgon???

ah för mig äre morgon för jag vaknade vid 11 iallafall idag så tar vi det lungt fram till kl 3 för då ska jag iväg och göra naglar. sen ikväll blir det sova eftersom skolan börjar i morgon.

hemma

har varit ute och åkt med greek och dennis vi var ner t centralen och träffa lite folk och ba tog det lungt. nu ska vi kolla på film och sova är riktigt trött och på måndag börjar ju skolan igen :O

slut

helt slut efter att suttit med naglar hela dagen först mina 3 sen caseys naglar. ingen aning om vad jag och dennis ska göra nu men det visar sig.

fixar naglar

har nys gjort tre spetsiga glitter naglar på mig och snar kommer casey för att få fixade men hon ska ha fransk vad jag hittar på senare får vi se. 
bättre bild på naglarna kommer sen.

god natt

kom hem för ungefär 40 minuter sen har varit ute med tobbe sen 6 typ iallafall så fort jag kom hem ringde jag min saknade pojkvän som kommer till mig i morgon. Nu tänkte jag sätta på en film lägga mig i sängen och tjocka mig med godis och ba ta det lungt har sjukt ont i tänderna tack vare denna ställning :o

trött

har suttit och gjort naglar på ellen sen klockan halv 2 ungefär blev klar vid klar vid halv 5 ungefär. iallafall vad jag ska hitta på nu det vet jag inte funderar på och gö några naglar på mig själv också är riktigt sugen nu när jag har gjort naglar idag...
glöm inte nagelbloggen http://nailsbyemelieresander.blogg.se/

dagens outfit just nu

bytt tandställning

så nu har jag bytt tandställningen känns hur konstigt som helst och kunna känna gommen igen eftersom jag inte gjort det på 6 månader. iallafall ska ha denna i 6 månader till sen får jag tandställning så tänderna blir raka ;) aja nu ska jag nog kanske fixa några av mina naglar är riktigt sugen, för vid 1 kommer ellen hit och ska få sina naglar fixade :)
sen hade jag
och en sån har jag nu (bild lånad från google)
 

åker snart

har nyss fixat mig för att jag ska till tandläkaren sen ska jag hämta nagelsakerna hos mamma och sen blir det sitta och göra naglar idag. funderar på och gö en nagel på mig eller några iallafall vi får väl se ;) som sagt ni vet ju att jag ska byta tandställning kommer fan sakna denna för har ju haft den i 6 månader det har liksom blivit jag med en jävla platta i gommen fatta hur svårt det kommer va och prata igen :(

film tips

Igår när jag sov hos casey så kollade vi på filmen Cyberbully riktigt bra film tycker iallafall jag eftersom jag är emot nätmobbning. Är emot mobbning för huvudtaget.

trött

kom nyss in har varit ute med tobbe sen 8 vi gjorde inget speciellt satt mest och prata och sånt. iallafall ska snart lägga mig och sova eftersom jag ska till tandläkaren och byta tandställning till en mindre.

hemma

kom hem för kanske 40 minuter sen har ätit och ba tagit det lungt vi får se om jag hittar på någonting ikväll kanske träffa någon vi får väl se. skulle ju sovit med dennis men vi sover i morgon istället eftersom jag ska till tandläkaren.

hos casey

ligger i caseys säng och väntar på att hon ska fixa klar sig jag är redan klar ska ba sätta på mig andra kläder ingen aning om vad vi ska hitta på men det visar sig en sak vet jag att jag ska göra naglar ikväll så måste åka både högt och lågt och överallt, nejdå men ska åka och hämta sakerna hos mamma sen äta köpa godis åka och gö naglar sen åka hem till dennis väldigt mycket åkande.

dagens outfit

fix och trix

har nyss fixat klart mig och packat klart även ätit. så nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma hem så han kan kö mig hem till casey där jag ska spendera dagen och natten vi får se vad vi hittar på ska försöka ta bilder men kan inte lova ni ver ju hur dålig jag är på och ta bilder.

god morgon

åhhh vad jag är trött vill sova. iallafall jag ska till tandregleringen kl 8 eftersom jag ska byta tandställning på fredag. sen drar jag nog hem till casey.

lugn kväll

rubriken säger allt ikväll blir det inte ute med massa kompisar jag och dennis ska ba ta det lungt vi har även 14 månader idag! Iallafall idag så har jag varit med casey och tobbe. I morgon ska jag till tandläkaren och sen hem till casey och sover där så kommer inte blogga så mycket i morgon.

dagens outfit just nu

god morgon

ska nog gå ut på en liten promenad i någon timme skulle va skönt. iallafall har ingen aning om vad jag hittar på under eftermiddan/kvällen.
 

gårdagens outfit

hemma

har varit med casey hela dagen igår och idag igår vet ni ju vad vi gjorde idag var vi hos oscar till halv 5 sen hem äta sen ut igen med dennis och tobbe. nu sitter jag och dennis och kollar på tv ska se på wallander när det börja sen sova är riktigt trött.

måndag

igår så drog ju jag och casey ut träffa tobbe sen kom oscar vi chillade ute kom in vid 11 tiden. iallafall vi ska snart dra hem till oscar vi får väl se vad vi hittar på.

hos mig

sitter hemma själv, var ut t pappas jobb och tvätta bilen med han och dennis sen så åkte vi och hämta upp casey, och körde hem dennis. Casey gick nyss ut för och träffa någon jag ska fixa klart mitt hår och sminka mig så man kanske kan träffa någon ikväll eller nått :D

Hemma

kom nyss hem efter bion. hela dagen har vi bara kollat på film sen vid halv 10 så åkte vi ner på stan eftersom vi skulle hämta ut biljetterna senast klockan 10. iallafall filmen var riktigt bra tycker iallafall jag eftersom jag älskar svenska thrillers.
 

god morgon???

nej det är inte morgon men det känns som det. iallafall vi ska snart äta upp våran pizza vi köpte igår sen så ska vi nog ba ta det lungt klockan halv 11 ikväll ska vi gå på bio. Maria wern inte ens det förflutna. aja bloggar mer senare när jag orkar och har nått roligt och skriva.

dagens outfit

hos dennis

sitter just nu hos dennis kom nyss hit vi var och köpte godis. iallafall casey kom ju t mig vi chillade ba träffa albin en stund sen så träffade vi tobbe. ingen aning vad jag hittar på i morgon kanske träffa casey igen annars ba chilla.

fix och trix

igår så var jag och mamma till erikslund fick med mig två par solglasögon hem eftersom mina stora har gått sönder:( sen åkte vi t mormor och morfar sen hem packa det sista för jag skulle t pappa på kvällen kom casey och umgådes med mig och dennis sen senare kom tobbe också. Just nu sitter jag och väntar på casey och tobbe dem sega jävlarna hahah nejdå ;)
det är samma modell med olika färger först ett par svarta sen ett par brun/svarta.

god morgon

nu ska jag gå och äta frukost. sen så blir det nog in i duschen och åka t mormor och morfar sen. iallafall vid 4 tiden ska jag hem till pappa och sen kanske träffa tobbe. det är vad min dag består av.
har inga bilder på datorn för har startat om den...

förlåt

har inte bloggat idag för har gjort massa annat igår så var jag ju med casey och bakade och tog det lungt träffade även tobbe. just nu är jag med dennis och tobbe och vi ska ba ta det lungt och vänta på att det ska sluta regna så man kan vara ute också.

god morgon

har nyss kört ett 20 minuters zumba pass och duschat så nu ska jag börja fixa mig för att åka hem till casey och ni tänker redan ja men det tar endå 2 timmar för mig och fixa och komma dit. ska kanske träffa min saknade broder tobbe idag också. iallafall nu ska jag sätta fart.

film och sova

nu blir det wallander på tv4

chill dag

som sagt har tränat zumba och sen ba legat och kollat på filmerna jag köpte i ullared. juste mitt usb hade ju gått sönder men vi reklamerade det idag så fick nytt. iallafall så nu ska jag snart sova är riktigt trött. i morgon ska jag hem till casey men innan det blir det ett till tränings-pass med zumba det är riktigt roligt.
sitter och myser med den nya filten med armar medans regnet öser ner.

helt slut

körde ett zumba pass idag igen, här hemma gjorde det igår med och det var riktigt roligt. men nu var det 45 minuters pass och blev riktigt slut. nu ska jag vila med en film och ba ta det lungt resten av dagen.

shoppingen från ullared

+ trosor och strumpor
 

hos dennis

förlåt förlåt förlåt börjar jag med och säga. skulle bloggat i fredags efter vi hade varit inne på gekås men ambulansen kom och hämta mig för mådde verkligen inte bra började domna bort i armen och ansiktet osv mend det visade sig ba va en riktigt konstig migrän atack. iallafall igår så var vi inne ett tag till sen på vägen hem åkte vi in till motala satt där till 12 halv 1 så vi var ju inte hemma förens 3 i morse. iallafall idag ska jag ba vila bilder kommer på min shopping så fort mitt usb vill funka igen.
 

framme

sitter i stugan i överlida har varit inne på gekås och handlat hittade lite, i morgon blire tillbaka dit och handla mer. aja iallafall ska äta och bädda upp allt sen sova eftersom vi ska in och shoppa i morgon.

förlåt

bloggade inte idag begrund av att jag har vart hos dennis sen hem och sedan äta sen vidare t vanessa och fixa naglarna på hennes mamma och hennes kusin. bilderna på dem kommer upp på nagelbloggen. nu ska jag sova har riktigt ont i huvudet. http://nailsbyemelieresander.blogg.se/
RSS 2.0