förlåt

att jag inte har bloggat men allt har blivit ändrade planer. Vi skulle ju aldrig ner på cityfestivalen men åkte ner endå och så när vi skulle hem så missa vi bussen iallafall gick t råby sen så hämta saker för jag sov hos casey sen gick till henne snacka om att jag hade skavsår.
Iallafall idag har vi varit hos natta och hjälpt hennes mamma med bilen snart ska vi äta och ba ta det lungt tänker inte ner på cityfestivalen idag, eftersom power meet är nästa helg.

beställt

rubrik?

har inte bloggat idag för jag drog till casey och har nyss kommit hem t dennis igen. blir nog en lugn kväll för oss. ska nog ner på festivalen i morgon istället.

kapten röd

hemma

nu är jag hemma efter en rolig kväll på cityfestivalen med dennis marre jossan och marcus. först gick vi runt och kolla lite vad "marknaden" hade och bjuda på sen så bar det av till scenen och lyssna på kapten röd och i slutet kom även promoe in as nice. tog även kort med dem. lyssnade ett tag på takida sen bar det av hem nu blir det film och sova.

fix sen till city

rubriken säger allt just nu fixar jag mig när jag är klar drar vi ner till cityfestivalen vi får se vilka vi blir också vilka man träffar ska iallafall lyssna på kapten röd sen efter det måste vi ju hem för dennis jobbar i morgon. 
Ska försöka ta kort för kamran ska med men vi får se om jag kommer ihåg att den är med.

1 år sen

god morgon

just nu sitter jag bara i sängen och tar det lungt, ska väl gö det typ hela dagen som jag har gjort dem senaste dagarna eftersom det ba är regn så kan man inte sola eller träffa vänner ute fyfan säger jag bara. aja iallafall idag så börjar cityfestivalen i västerås. vi åker väl ner mot 5 eller 6 tiden beror på när dennis kommer hem vi ska iallafall lyssna på kapten röd sen åker vi hem igen dennis jobbar ju i morgon. vi får se om vi åker ner på fredag eller lördag jag har ingen aning.

hos dennis

sitter hemma hos dennis har varit här i typ 1 timme var ut t erikslund och bytte mina skor som har gått sönder för andra gången nu kanske det är tredje gången gilt. aja iallafall köpte även en sjal på rean inne på gina för 40 kr. som jag har letat efter, nej men nu ska vi ba ta det lungt.
 
 
 

hos mamma

har nyss ätit, kom hem till mamma för 2 timmar sen ungefär. innan jag åkte så beställde jag mina älskade nagel startkit. aja ska ba ta det lungt ikväll sen sova tidigt är riktigt trött.

regn regn regn

det är bara regn om det inte regnar så äre molnigt så kan inte sitta ute :( usch fy på detta svenska väder. iallafall snart ska jag börja packa mina saker eftersom jag ska hem till mamma vid 5 tiden.

internet..

igår fungerade inte internet för mig ingen aning vrf iallafall va ut t hälla och erikslund hitta ingenting. nu blire film och sova ett tag till.

god morgon

efter en händelserik helg så är man vaken nu. denna helgt har varit super rolig ni vet ju vad jag har gjort. Idag så ska jag ta det lungt under dagen och sen vid 4 ska vi t rusta sen ut t erikslund.

dålig på och blogga

men igår vid 2 tiden åkte vi till mig sen klockan 3 åkte vi hem t linda och andreas vi var barnvakt åt 5 ungar sen sov vi även där också så därför jag inte har bloggat har typ inte sovit inatt så kommer inte blogga mycket idag är riktigt trött.

god morgon

redan vaken och svin hungrig. kvällen igår var lyckad åkte till linda och andreas vid 4 tiden satt där ett tag så kom linus teo och någon mer chilla lite drog ut ett tag sen vid 12 åkte jag och dennis hem var sjukt trött. iallafall inga bilder för glömde helt av att jag hade med mig kamran...

Glad midsommar!

suck

juste min skola har ju flyttat den låg ju i högskolan sen skulle den flytta t stan men lokalerna där va ej accepterade och ha skola i så vi flyttade istället till ett sjukt litet hus bredvid kristianborgskolan. suck ingen höjdare för oss som går på realgymnasiet. ni som inte känner till Västerås så är det ju svårt och förklara eftersom ni kanske känner till en liten del bara.

god morgon

ja jag är redan vaken, vakna av mobilen vibrerade aja iallafall ska gö så dennis vaknar snart också så vi kan börja fixa oss eller jag fixar mig ju mest men endå. eftersom det är midsommar idag. ingen aning vad som mer händer än av vi ska hem till linda och andreas så det är lite spännande när man inte vet vad som händer jag är ju som person och måste ha koll på vad som händer och sånt men det har jag inte nu.

förlåt förlåt

men idag har jag inte varit hemma alls typ vaknade och börja fixa mig sen vid 12 drog jag till casey var där till 6 sen hem t dennis äta lite sen har vi suttit i köket och pratat och sånt. nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen som spenderas med linda och andreas och kanske några fler vem vet?

film time

nu ska jag kolla på en av mina favorit filmer "tjenare kungen" den har alltid varit en favorit hos mig hehe ;) aja iallafall dennis kom hem för 30 min sen också är riktigt trött så kommer däcka sen så skriver inga mer inlägg idag. 

hos dennis

sitter hemma hos dennis medans han är på körskolan och jag har fruktansvärt ont i halsen ibland as segt. i morgon skippar jag träningen har tränat varje dag nu ska måste lunga mig så jag inte bränner ut mig själv.

god morgon

vaknade vid halv 8 och har bara tagit det lungt eller nej har nyss tränat också fast jag har värsta träningsvärken ett till tränings tips om man vill träna hemma så finns det olika sidor som är olika övningar på med redskap och inte redskap http://tranahemma.org/ är sidan jag använder mig av. ska nog snart hoppa in i duschen eller det beror på om jag ska sola för nu äre fint väder och inte blåser.

film mys

ska krypa ner i sängen fryser riktigt mycket ska glo på film och äta vettenmelon mums! det jag har gjort är och typ tränat 1 timme så är helt slut. nej orkar inte ens skriva för vet inte heller vad mer jag ska skirva.

god morgon

vaknade för 1 timme sen har legat och kollat på she's the man en riktigt bra film tycker jag :) iallafall vad händer idag? har verkligen ingen aning beror på hur vädret blir omre blir sol och sjukt varmt sätter jag nog mig i solen ett tag.

förstår inte hur dem kan va så goda

Mums

tips

tänkte ge er ett litet tränings tips. jag har ju börjat tränat här hemma som ni kanske har läst har en riktigt träningsvärk idag. Dennis säger åt mig vad jag ska gö och hur många sen är det bara och gö t.ex situps. Iallafall för er som inte har någon som kan hjälpa och vill börja träna men har inte lusten och gå till ett gym (det har inte jag) så ladda ner appen "Caynax A6W"

skit väder

hemsk natt

rubriken säger allt har inte kunnat sovit sen somnade jag men tro som f*n på att jag vaknade halv 7 usch vill sova men kan inte. aja ingen aning om vad jag ska gö idag heller är piss of eftersom jag är trött.

god morgon

vaknade för 1 timme sen eller har vaknat lite då och då men alltid somnat om. vi ska snart packa ihop våra saker sen äta och sånt sen ska vi åka hem till mig och va där i några dagar.

vad har jag gjort idag?

eftersom jag inte har bloggat. har varit på erikslund och hos mormor och morfar sen kollat på film ska snart träna lite eftersom jag inte har gjort nå speciellt så det är därför jag inte bloggar så mycket.

bloggat dåligt

har bloggat dåligt idag men har inte gjort så mkt var ner på stan en snabbis och bytte storlek på jackan jag hade köpt till en mindre sen har vi bara tagit det lungt. Har nyss tränat magen armar och ben så är riktigt trött så kommer slockna snart.

god morgon

usch har typ nysit 10 gånger och jag skojar inte aja iallafall
vad händer idag? ingen jävla aning vet inte ens vad det är för dag
typ helt dag vild bara för man inte går i skolan.
Följ mig på instagram
emelieresander

film nästa

sitter och äter varma mackor super gott för 1 timme drog sofie och hennes kusin marcus hem dem var här
ett tag rikigt roligt :) nu ska vi kolla på film sen sova är riktigt trött.

rubrik?

var ju ner på stan ett tag hitta en tröja t dennis och en jacka
till mig sen så lunchade vi eftersom vi har 1 år idag. aja iallafall
vid halv 1 kom pappa och hämta körde hem oss sen har vi bara
tagit det lungt vi ska nog fortsätta med det.

god morgon

nu har jag fixat klart mig så ska bara borsta tänderna sen
så vid kvart i 10 drar vi ner på stan ett tag se om man hittar
nått ska ju inte slösa pengar men om man hittar nått billigt och
snyggt så kan man ju köpa ;) aja iallafal som ni ser i inlägget under
har jag och dennis 1 år idag vet inte hur vi ska fira det eller vad vi
ska gö efter vi vart på stan med det visar sig sen. bloggar så fort jag
har tid igen eller så fort jag har tillgång till en dator.

1 år

åker till dennis snart

rubriken säger ju allt ska vara där nog tills på lördag eller söndag.
vi får se, åkte ju t linda och andreas idag blev en snabbis t erikslund
hitta en topp och en present t dennis eftersom vi firar 1 år i morgon.

dagens outfit

drar till Linda och Andreas nu

god morgon

vaknade för 1 timme sen men har suttit och läst bloggar.
dennis ska snart hem för han ska på körning. jag ska ba
tare lungt sen packa.

hemma

nu har vi nyss kommit hem från linda och andreas har varit där sen 2 tiden
vi har inte gjort så mycket. slipade lite i andreas rum för att vi skulle tapetsera.
aja ska äta klart nu sen så blire film.

dagens outfit

god morgon

nu är jag vaken har sovit riktigt skönt åkte t linda och andreas
vid 5 tiden igår och där var lilla sötisen lina också vi åkte t
biltema ett tag och sen bara tog det lungt och även bada sen kom
linus ett tag för han hade låst sig ute. vid 11 åkte vi hem. undra
vad man ska hitta på idag...

hemma igen

sitter hemma med dennis och dunkar musik ska snart äta lite
sen vid 5 tiden drar vi till linda och andreas och umgås med dem
ikväll ska bli mys istället för att sitta hemma som vi gjort i 2 dagar.

drar till tandläkaren snart

usch va dålig

jag är på och blogga, igår vara en riktigt slapp söndag idag
måndag ingen aning vad jag hittar på eftersom det är sommarlov
vet bara att kl 3 ska jag t tandläkaren. får väl försöka gö nått idag
men i västerås äre grått ute och har regnat :(

god morgon

igår kollade vi bara på film hela dagen var helt slut.
idag kl 12 kommer pappa och hämtar sen blire en snabbis
till stan sen åka t erikslund äta och handla mat.

bilder sen igår

god morgon

är så sjukt trött kan jag lova iallafall igår så drog jag ju hem t dennis
och åt tårta och sånt sen vid 7 kom natta och hämta mig vi drog och
hämta agnes och moira sen t framnäs efter ett tag kom linda andreas
och viktor blev och chilla och bara ta det lungt dennis och björn kom
även lite senare. idag blire och vila hela dagen eller natta kanske
skulle komma hit ikväll.

hemma en snabbis

rubriken säger allt drog t agnes kl 6 och fixa oss sen vidare t skolan
hade tårt tävling och vi vann :D sen t edströmska se när dennis springer
ut sen vidare t stan så kom nyss hem där ifrån och ska sen hem t dennis
och efter det blire träffa agnes björn linda andreas natta och moira för grillning.
bilder kommer upp i morgon.

hos dennis

blev att jag sov här endå så vi ska snart sova eftersom
jag ska upp kl 5 i morgon duscha sen så hem t agnes och
börja fixa oss inför avslutningen och studenten.

stressig dag

rubriken säger ju allt? skulle ju fixat naglarna idag men så hände massa
saker men det löste iallafall så nu har jag naglar as nice tog 3 timmar tack
agnes. sen hem åt och nu ska jag packa för ska va hos agnes kl 6 i morgon
bitti.

solarium

ska åka och sola någon gång mellan 6-7 ska bli skönt eftersom det är
avslutning snart och i morgon blire fixa naglar så då får jag sola idag

rubrik?

skulle ju har gjort mina naglar idag men det blir i morgon efter skolan
lättare eftersom jennifer bor utanför västerås så i morgon är hon ju i
västerås för skolan är ju hehe ;) men ska packa lite för tänkte sova
hemma hos dennis inatt och ska bara packa ner lite eftersom jag ska ha
datorn med mig och ska ju endå bara sova där 1 natt. för på fredag tar
han studenten och jag slutar skolan så lättast om jag sover hos mig och
han hos sig aja iallafall. nu ska jag sätta igång och gö lite nytta.

tidigt....

åhhhh gick och la mig vid 1 inatt men tro på f*n att jag vaknade kl 7
grejen är min kropp har ställt in sig på och gå upp halv 7 eftersom jag
gör det varje skoldag men nej nu ska det bli ändring på det eftersom
sommarlovet är om någon dag bara. Idag är vi lediga för det är
Sverige nationaldag och jag ska hem t agnes så jennifer kan fixa mina
naglar as nice och få fina naglar till avslutningen sen blir det och ba
vara hemma och fixa det sista tills på fredag.
bild sen förra året

punkt punkt punkt

rubriken säger allt har haft as tråkigt idag. först vilade jag ju sen
efter lunch mådde jag mkt bättre och resten av tiden har jag bara
suttit jag dör av att bara sitta ska snart hem t mamma en snabbis
för att hämta min klänning sen ska jag prova den tsm med skorna
sen vet jag inte vad jag hittar på är sugen på och åka t erikslund men
vi får se dennis kommer ju inte förens kl 8 ikväll :O

god morgon

vaknade för flera timmar sen men har bara legat i sängen och
kollat på film. aja iallafall skulle ju t skolan idag ut t björnön men
mitt huvud är inte på topp så blev hemma. ska bara vila hela
dagen idag. dennis kanske kommer ikväll vet inte.

hemma

dålig bloggning men åkte t skolan gjorde ett matteprov för att
kunna få G i matten och jag klarade det jippi. sen kolla vi på
film tråkigt..... efter skolan blev det stan med sofie nina sandra
jalle och erik efter ett tag så drog jag och sofie t henne och åt
tårta för sofie fyller 18år idag GRATTIS TILL HENNE!!! :D:D:D:D
sen hem till jonas ett tag så har nyss kommit hem ska kolla på film
sen sova.

Grattis

Sen dag ett har jag gillat Annica har alltid velat att hon skulle vinna hela
skiten, men sen när hon satt mot Hanna och Amandus kände jag hon kommer
säkert komma trea men aja det är väl lungt liksom bara inte Amandus vinner.

big brother

finalen är ikväll ska bli tråkigt att big brother ska sluta men men.
Vem hoppas ni vinner Annica Amandus eller Hanna?

se värd film

älska mig igen är en riktigt bra film verkligen se värd
på engelska heter den the vow om ni har lust och tanka hem den ;)

dålig på och blogga

igår blogga jag inget för var bara hemma sov för det mesta
och plugga lite har matte prov i morgon så jag kanske kan få
g i slut betyg. idag ska jag plugga och senare ikväll kanske sola.

god morgon

förlåt att jag inte bloggade igår men åkte t skolan var där
i typ 1 timme sen sluta ner på stan gå där sen äta senare
åkte jag med linda och andreas hem var där hela kvällen
till kl halv 11 vi var barnvakt super roligt sen åkte jag och
pappa och hämta dennis när vi kom hem så somnade jag
direkt.
RSS 2.0